Menu
0
Mooie Mix aan merken
Vol inspiratie
Persoonlijk stijladvies
28Mar2024
 Deze outfit draag je op een bruiloft als gast

Deze outfit draag je op een bruiloft als gast

Door: Butik AlkmaarReacties: 0

De lente is begonnen en dat betekent dat het trouwseizoen langzaam weer begint! Heb je binnenkort een bruiloft en ben je op zoek naar de perfecte outfit? Dan ben je bij Butik Alkmaar op de juiste plek! We hebben de mooiste jurken, prachtige rokken en bruiloft-proof pakken. Laat je inspireren door de looks die we speciaal voor deze gelegenheid hebben samengesteld.

 

Suit up

Ga deze keer niet voor een jurk, maar kies voor een prachtig pak. Met deze mooie broek van By Malene Birger steel je echt de show. Ga voor een mooie satijnen top en maak de look af met een prachtige classy blazer.

Shop deze look

 

Bruiloft look voor een gast

 

Look like you're golden

Deze prachtige gouden set van Greek Archaic Kori is perfect voor een bruiloft. Door de mooie stof zie je er gekleed en elegant uit. Draag het met chique slingbacks van Femme du Sud en je bent klaar om de liefde te vieren.

Shop deze look

Bruiloft look voor gasten

 

Classy in army green

Deze prachtige jurk van Samsoe Samsoe is perfect voor een warme, zomerse bruiloft! Maak de look af met mooie accessoires, zoals statement oorbellen en grote armbanden.

Shop deze look

Bruiloft look voor een gast

 

The printed wedding look

Ga voor een opvallende look met dit prachtige pak van Femme du Sud. De satijnen stof zorgt voor een luxe uitstraling. Combineer het pak met een mooie blazer voor als het in de avonduurtjes wat kouder wordt en je hebt de perfecte look voor een bruiloft.

Shop deze look

Bruiloft look voor een gast

 

Champagne wedding look

Een rok met top zorgt voor een chique uitstraling. Deze prachtige satijnen rok en top is de ultieme outfit voor een bruiloft. Maak de look af met mooie accessoires en schoenen. Mocht het wat kouder worden, dan kun je de look combineren met een mooie blazer of heerlijk vestje.

Shop the look

 

De komende weken blijven we deze pagina vernieuwen met alle mooie items die binnen komen en perfect zijn voor een onvergetelijke bruiloft. Staat jouw look er niet tussen, maar ben je nog wel op zoek naar die ene mooie outfit? Boek dan een Shop afspraak! Kijk voor meer informatie deze pagina.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.