Menu
0
Mooie Mix aan merken
Vol inspiratie
Persoonlijk stijladvies
23Sep2021
Onze favoriete winterjassen op een rijtje

Onze favoriete winterjassen op een rijtje

Door: Butik Alkmaar Reacties: 0

Winter is coming... Of we het nu willen of niet. De dagen worden korter en kouder, maar dat geeft ons wel weer een goede reden om een prachtige winterjas aan te schaffen. Ga je voor een klassieke mantel of een gewatteerde jas? Wij zetten onze favoriete winterjassen voor jou op een rijtje.

 

De mantel

Is ‘ie ooit écht weggeweest? Zeker niet. De mantel of trenchcoat is de ultieme klassieker. Bij butik Alkmaar zijn er diverse modellen die je elk jaar weer terugziet keren en dit bewijst de duurzaamheid van de jas. Of dit nu een wollen mantel, trenchcoat met riem of een double-breasted winterjas is. Hij is chic en indien gevoerd, ook echt heerlijk warm.

alma coat samsoe samsoe

Shop alle mantels  

 

De gewatteerde jas

Warm, comfortabel en perfect voor op de fiets. Tijdens de koude winterdagen is deze jas jouw beste vriend. En gelukkig zijn ze óók nog heel stijlvol. Check ze allemaal bij ons online of in onze winkels in de oude stad van Alkmaar.

Shop alle winterjassen 

De blouse-jas

Is het écht een winterjas? Misschien biedt het niet genoeg warmte tijdens de koude dagen, maar we vonden toch dat de blouse-jas een plekje verdient in deze lijst, omdat het gewoon zó leuk is. We zien de jas veel met ruitjes, zoals de remi jas van Selected en de Vidal coat van Second Female als langere versie.

caron wool jacket selected

Shop de blouse jassen 

De quilted jas

Dé trend van dit seizoen is de quilted jas. De patronen die ontstaan door de stiksels geven deze jassen een stoere twist. Bij ons vind je de quilted coat in diverse modellen van merken als Co’couture, Modström, Second Female en Samsoe Samsoe. Neem snel een kijkje!

prudence jas selected female

Shop alle jassen 

De teddy coat 

Oh, wat worden we hier blij van: de teddy coat! De zachte vacht maakt de jas mega trendy, maar vooral super comfortabel. En hoe leuk is het: van Knit-Ted hebben we zelfs een reversibel model met de zachte teddie aan de ene buitenkant en een suède look aan de binnenkant.

teddie jacket knit-ted

Shop alle jassen 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.