Menu
0
Mooie Mix aan merken
Vol inspiratie
Persoonlijk stijladvies
27Sep2021
Waarom leer een goede investering is

Waarom leer een goede investering is

Door: Butik Alkmaar Reacties: 0


We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: leer is een investering voor het leven en wat worden we er blij van. De prijs van een leren broek of jas kan flink de lucht in schieten. Geloof ons, het investeren in een leren item is het altijd waard. Maar waarom eigenlijk?

De kwaliteit
Er zijn maar weinig kledingstukken en materialen die zo lang meegaan als een leren jas, rok of broek. Het materiaal doorstaat de tand des tijds en wordt ook nog eens mooier hoe vaker het wordt gedragen.

De perfecte pasvorm
Net als een mooie wijn, worden leren items beter met de tijd. Het materiaal wordt soepeler, zachter en gaat zich helemaal naar jouw lichaam vormen. De kledingstukken en accessoires blijven hierdoor niet alleen duurzaam, maar worden ook geheel uniek.



Never out of style
Leren broeken en jassen zijn al jaren deel van de collecties van merken als Modström, Selected, Femmes du Sud, Dante6 en Co’couture. Dit omdat de items elk jaar gewoon weer een hit zijn. Een leren broek of jas raakt simpelweg gewoon never out of style.

Verschillende looks
Naast dat je leren broeken en jassen in verschillende stijlen kunt vinden (bekijk bijvoorbeeld de paperback modellen van Ibana en chino’s van Est’Seven), kun je met een leren item zoveel verschillende looks creëren. Stijl je broek chic af met een mooie hak en een boyfriend blazer. Of ga voor een winterse casual look door je leren broek te combineren met een grote trui en een stoere laars. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Draagbaar door de seizoenen heen
Oké, een leren broek tijdens een hittegolf is misschien niet de allerbeste optie, maar leer ademt goed. Hierdoor kun je jouw leren items (vooral tijdens de Nederlandse zomers) goed door dragen. Combineer je biker jack met een geprint jurkje en draag je leren legging met een luchtige blouse en Birkenstocks. In het najaar combineer je de items natuurlijk met een stoere boot of sneaker, een mooie gebreide trui en de all time favorite blazer van Gestuz, de Joelle.

Benieuwd naar ons aanbod leer?
Kom bij ons langs in onze dameswinkels in de oude stad van Alkmaar of shop online.

Shop leren broeken
Shop leren jassen

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.