Menu
0
Mooie Mix aan merken
Vol inspiratie
Persoonlijk stijladvies
18Aug2021
Van Catwalk Naar Butik. De grootste ready to wear trends van 2021

Van Catwalk Naar Butik. De grootste ready to wear trends van 2021

Door: Butik Alkmaar Reacties: 0

Designers zijn tijdens een jaar vol lockdowns zeker hun creativiteit niet kwijtgeraakt. Het gevoel van thuiszitten en -werken, samen met de drang om erop uit te gaan, vertaalt zich in een unieke combi van klassieke en comfortabele items en over de top snits, zachte kleuren en rijke materialen. Benieuwd welk van deze ready-to-wear trends je bij ons tegen zal komen?

Shop alle ready to wear trends

 

lila ready to wear trend 2021

Lila

Een zachte kleur die je misschien eerder zou verwachten in het voorjaar, maar verrassend geweldig gecombineerd kan worden met warme tinten. Het is net die frisse wind in de koelere maanden. Een trend die we precíés nodig hebben.

knitwear ready to wear trend 2021

Knitwear

Heel. Veel. Knitwear. Alles wat “geknit” kan worden, is te zien op de catwalks en bij ons in de butiks. Want keer op keer wordt weer bewezen: comfort staat toch echt bij ons op nummer 1. Van rokken en broeken tot spencers in alle kleuren en vormen: hoe meer, hoe beter. 

romantiek trend ready to wear 2021

Butik Romantik

De romantische trend vol kant en ruches loopt met ons mee het najaar in. Spannend om pofmouwen en bloemetjesprints volledig te omarmen? Een romantisch blousje kan ook super met een stoere boyfriend jeans. En een klassieke rok combineert ook geweldig met een trui en een paar sneakers. Zo maak je deze najaarstrend helemaal eigen!

outdoor schoenen ready to wear trend 2021

Outdoor schoenen

Ach, heel verrassend is dit niet. De afgelopen twee jaar verlangen we naar niets anders dan erop uitgaan, avontuur, natuur! En zo ook designers. Flink geïnspireerd door regenlaarzen, ruiterlaarzen en wandelschoenen, creëren de grote modemerken items om de koelere dagen te trotseren. Op een modieuze manier, uiteraard.

roaring twenties ready to wear trend 2021

Roaring Twenties

Voorspeld wordt dat we na deze iets mindere “periode” een enorme come-back maken en de roaring twenties een tweede leven inblazen. Designers zetten alvast het eerste stapje voor ons! Korte tuxedo jasjes, zijde, chique prints en luxe kimono’s. Wij kunnen niet wachten op jaren vol feestjes, gezelligheid en heel. veel. mooie kleding!

 

Geschreven door: butik Alkmaar

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.